Mit csinálunk?

Nemrég tértünk haza a 2. évad forgatásáról, a dél-afrikai utazásunkból. 

Első évadunk során Ázsiában töltöttünk el két hónapot, egészen Thaiföldig jutottunk. Teljes első évadunkat megtaláljátok YouTube csatornánkon, Facebook-on pedig betekintést nyerhettek aktuális tevékenységeinkbe.

Olvasd el a Facebookon Nézd meg YouTube csatornánkon

Kik vagyunk?

A műsorvezetők:

Szász Kamilla & Kurucz dániel

Dani jogász létéhez híven igyekezett minden találkozót, útvonalat precízen pontokba szedni és észben tartani, emellett lélekben összetartani a csapatot. Általában ő volt a hangulatfelelős, ami nem volt kis munka 68 nap összezártság alatt.

Kamilla otthon ingatlanfejlesztőként tengeti a mindennapjait, és habár az út során sokszor naposcsibeként érezte magát, próbált tyúkanyóként funkcionálni egyedüli nőként, főzéssel és egy kis gondoskodással. Nehezen állta meg, hogy ne símogasson meg minden egyes állatot, ami csak az útjába került.

Hungarikumokkal világ körül stábja:

Bányai gábor & Almási miklós & greksa gábor

Bányai Gábor, a rendezőnk és egyik operatőrünk világbajnok hétalvóként nehezen küzdött meg a mindennapos hajnalban keléssel, ő volt, aki a bejelentkezéseknél inspirált minket, ha elfogyott a szó. Nem mellesleg két lábon járó lexikon, Danival egyetemben.

Almási Miklós a hangtechnikusunk. Ő volt a csapatban a multifunkciós Action Man. Legyen szó kerékcseréről, vagy drónmentésről a kanyonban egy szál kötéllel.

És végül Greksa Gábor, az operatőrünk, köztünk csak Nagyi a zsémbes megnyilvánulásai miatt. Már nem mintha sok lett volna belőle. Nem beszél, nem kérdez, alkot… nem is akárhogy. Zseniális felvételeket köszönhetünk neki.